Azez İslami İlimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar etkinlikleri kapsamında piknik düzenledi. Fakültede öğrencilerin, akademik personelin ve idari personelin katıldığı etkinliğe dekan ve dekan yardımcıları da iştirak ettiler. Meydanki bölgesi baraj gölü piknik alanına gidildi. Öğrenciler arasında “Senin Fikrin Nedir?” adlı bilgi yarışması ile “evet-hayır ile alimi bil” gibi yarışmaların düzenlendiği etkinlikte öğrencilerle Fakültenin akademik ve idari mensupları yemek yediler. Güzel bir kaynaşmaya vesile olan bu programla öğrenciler hem dönemi tamamlamanın sevincini yaşadı hem de sınavlar öncesi moral depoladılar. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca piknik alanına ulaşımı sağlayan ve öğrencilerimize meyve ikram eden Yerel Meclis’e de şükranlarımızı sunarız.