Gaziantep Üniversitesi Azez İslami İlimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını verdi. Fakülte konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine GAÜN Genel Sekreteri Doç. Dr. Musa BUDAK, Türkiye Diyanet Vakfı Suriye Koordinatörlerinden  Hasari ALTUNOVA , Midad Vakfı Başkanı Azzam HANCİ, diğer sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Mezuniyet Töreni’nin açılış konuşmasını yapan Azez İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ünverdi, “Fakültemiz eğitimi, kurumsal yapısı ve üniversite diplomasının tanınırlığı ile bölgede en çok rağbet gören eğitim kurumu durumundadır. Bizler akademik ve idari personelimizle burada eğitim faaliyetini Türkiye standartlarında yürütmeye gayret ediyoruz. Fakültemizde birinci sınıftan son sınıfa kadar toplam 421 öğrenci eğitim görmektedir. Bu yıl 56 öğrencinin diplomasını takdim etmiş bulunuyoruz. Bizlere  böyle bir imkânı sundukları için Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Yükseköğretim Kuruluna ve Gaziantep Üniversitesi üst yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca buradaki eğitimi destekleyen Midad Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerine şükranlarımı sunuyorum. ” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından mezun öğrenciler şiir okuyup tiyatro oyunları sergileyerek misafirlere güzel bir mezuniyet programı sundu. Törende dereceye giren öğrencilere ve mezunlara belgeleri takdim edildi. Ayrıca Kilis Vali Yardımcısı ve Azez Valisi Sertaç KIRÇUVAL  mezun öğrencileri ve onları yetiştiren hocalarını tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Tören mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.