Gaziantep üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hacı Murat ŞAHİN Azez İslami ilimler Fakültesinin restorasyonu yapılmakta olan binasında inceleme yaparak Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mahmut ÇINAR 'dan bilği aldı. Azez İslami Fakültesi öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN' a kendilerinin yaptıkları panoyu takdim ettiler.
Rektörümüz Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN Suriyede faaliyet gösteren Azez İslami ilimler Fakültesine her türlü desteğin verileceğini belirtti.Daha sonra Azez yerel meclisini ziyaret etti. Burada Azez'den sorumlu Kilis Vali Yrd. Ömer Yılmaz, Azez yerel Meclis başkanı M. Yusuf Handan ve beraberindeki heyetle neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular